Ahmen, der er ingen retfærdighed til!

Engang imellem er min tilværelse aldeles uretfærdig. I de sidste par uger er jeg hver dag kørt forbi et butiksvindue, der har udstillet et par meget tillokkende sko. Så lokkende at jeg i dag bestemte sig for at stoppe op og gå ind og prøve. Det var faldet mig ind at de ikke skulle være helt billige, var udi i en pris på ca. 3.500 kr. langt over mit skobudget (nok nærmere mit samlede årlige sko/tøj budget), men nu kommer der snart børnepenge og ja, indrømmet, havde overvejet at ofre en af mine børns flyverdragter til fordel for nye sko til mig. Nå, men jeg er blevet klogere og min samvittighed havde nok aldrig holdt til stradbadserne. Nuvel, jeg kommer ind i en totalt forladt butik, der både dufter og ser meget fissefornem ud. Jeg tænker hurtigt, det kan være de koster 4.000 kr. En rigtig venlig dame kommer for at assisetere mig. Min krop bevæger sig lidt ukontrolleret rundt om sig selv, mens jeg spejder efter skoene. De findes kun på ginen i vinduet?)/&%&/??? Jeg fortæller damen om mit ønske mens jeg bøjer mig ned ved ginen og kærtegner skoene. Damen fortæller at de først får andre størrelser på onsdag (i morgen). Hmm, jeg spørger efter prisen (det er vigtigt jeg er jo igang med mit eget indre lotteri). Damen trækker lidt forlegent på smilebåndet og siger; Ja, jeg tør næsten ikke sige det, men : 13.000 kr. WTF… Det løgn er min eneste kommentar. Det er løgn!. Nej, det er det ikke, de er håndlavet og meget fine bla bla bla, jo jo, men 13.000, 13.000 for sko jeg slider på 0,5. Damen forbarmer sig over mig og begynder at vise mig andre meget pæne, meget dyre ting. Jeg giver på intet tidspunkt udtryk for at jeg på nogen måde kan være med, men kommer derimod til at sige: nårh, det forklarer at der altid er tomt herinde. Hun smiler lidt nervøst igen, de der køber – køber meget. Jeg er måløs og piller, kæler, aer ved det HELE. Damen hygger sig heldigvis, jeg forlader hende og mine sko med meldingen om at det både har været et hyggeligt og et ganske ubehageligt besøg. Jeg kommer måske igen i morgen og prøver skoene, jeg elsker at gnide salt i såret, og det kan jo være at de er voldsomt ubehagelige at have på!

44672311UE_14_n_r

Sådan ser de ud, bare med sorte glimmerdutter over det hele, til den nette sum af 13.000. Fik jeg sagt at de koster 13.000.

Standard

Tunge list

tumblr_napryeV68M1qg3iveo1_500

 

Hvis jeg kunne dække mit ansigt med min egen tunge, havde det været mig make-up i dag. Min tunge var i ledtog med min mund og hænder i går. Sammen tvang de mig ud i et mad /vinorgie, sjældent set mage til. Og JO, jeg lider lidt i dag.

Standard

pas på hovedet, dit!

I sidste uge var jeg vidne til et færdselsuheld. Ikke alt for alvorligt, men der var blod, ambulance, forvirring, tårer og en del svimmelhed forbundet. Uheldet kunne have været betydeligt formindsket, hvis den indblandede cyklist, havde haft hjelm på! SÅ havde det været et uheld med betydeligt mindre blod, sikkert ingen ambulance og intet huld i baghovedet. Således virker det nu helt (ja, jeg undskylder på forhånd), “huld i hovedet” ikke at erhverve en cykelhjelm. Jeg er faldet  (det fortsætter) over den her S+ARCKBIKE CORE77 hjelm som er så vild, pæn og alt for meget at, den slår hovedet på sømmet :). Giro, Phillipe Starck og Moustache er de kvikke hoveder bag.

STARCKBIKE1

Standard