En velskrevet sætning kommer sjældent alene…

Ihvertfald ikke i Donna Tartts seneste roman The Goldfinch (Stillidsen på dansk). Jeg er efter en uge i dens bekendskab tryllebundet og har svært ved at lægge den fra mig. Det er en fantastisk flot fortalt historie om en dreng og hans (ind til videre) urimelige skæbne. Det er en ordentlig krabat på små 900 sider, og jeg kan på det varmeste anbefale den. Min eneste anger er at jeg blev “doven” og købte den på dansk.

The_goldfinch_by_donna_tart

Standard

Tårnhøjt

fotoLangt om længe lykkedes det mig at slæbe min krop op ad de små 300 trin der fører op i Rådhustårnet. Meget varmt, meget fint. Rådhuset er tegnet af Martin Nyrop, og stod efter en byggeperiode på 13 år, færdigt i 1805. Vores hjem ligner et lille dukkehus. Jeg holder meget af det tårn og dets uendelige klokkerier. God weekend.

Standard

Simple Living

Allergutendinge2

Igen et smart påfund. Når jeg sætter det første spadestik i “æbleskoven”, gad jeg godt at kunne trække mig tilbage i sådan et gennemtænkt, fint, ydmygt omend storartet minihus. Det er studio Aller Guten Dinge der har tegnet og samlet huset, der indeholder; køkken, spiseplads, seng, arbejdsstation og udkigspost. Så er jeg all in på simple living (og tager skyklapper på hvad angår det manglende toilet, aaargh).

 

Allergutendinge1

Standard