Trivsel

foto 1 foto 2 foto 3

De sidste par weekender har været mere begivenhedsrige end normalt. Først Århus og NorthSide, uden børn, men med bobler i plastikkrus og et leben der ellers høre fortiden til. Dernæst til Vejrø, med børn, i perfekte rammer til ølands slapperas. Der var vand, dyr, mad (altsamme økologisk, altsammen hjemme dyrket, altsammen så fuglene synger), leg og smukhed så langt øjet rakte. Jeg kan varmt anbefale begge dele. Og det der Smålandshav er rent faktisk meget eksotisk.

Standard

Lokkehår

Q14014466302475819_10

Engang i fordums tid, mødte jeg hende her Sasha Pivovarova, i Paris til et pressearrangement. Det var et af de mere luksuriøse af slagsen, og hun var meget smuk. Det er hun stadig og på det her billede, av av av. Tjek på håret, tjek på smilet, tjek på de meget pæne armbånd og tjek på det mørke tøj. Til tider savner jeg at være blondine, men overvejer nu blot af lysne min spidser, for det der hår lokker.

Standard

På alles præmisser

Kinder-GROUND-Modular-Carpet-7

Kinder-GROUND-Modular-Carpet-8-Kaleidoscope

 

Mine to børn flytter snart. Sammen. De smider deres gamle forældre ud af det store værelse, så de kan overtage pladsen til tumleleg, og nyde at fylde lidt mere. Vores underboer er meget overbærende, hvad angår trampen, hammeren i gulvet, øvelse i at hinke, tyksak der falder over alt inklusiv sig selv og hyl på alle tider af døgnet. Derfor syntes jeg kun at det er fair at vi anstrenger os, bare lidt, for at afdæmpe støjgenerne. Tæpperne her fra Kinder GROUND er super fine og løser både støj problemet og lyser venligt op. Desuden kan de små få lov til at være medbestemmende i sammensætningen – det er skide smart.

Standard