Biennalen 2013

I morgen afholdes Biennalen for Kunsthåndværk & Design for 9. gang. Festlighederne strækker sig fra d. 29. juni – 18. august og vil i tidsrummet være at finde i Rundetårn. Der vil sideløbende blive afholdt forskellige seminar rundt omkring i byen. Jeg syntes alle skal tage en ven eller to i hånden og slå et smut forbi. Mette Julie Bundgaard-Nielsen er en af de 6 nominerede til Biennale prisen 2013. Se den fine video Reduce om hendes håndværk. Ret så fascinerende at være så kvik til at bruge både hænder og hovede. Vel mødt i Rundetårn.

Standard

Lounge battle

windowseat-01-weblarge-245-300638

 

Hvis jeg skal krybe til korset kan jeg ligeså godt få det overstået nu…. Jeg er uhyggelig inkarneret Fritz Hansen fan, intet mindre. Vupti, så er den kat ude af sækken, og med god grund for i det kommende vil min glæde ved netop dette brand vise sine tænder. Det er ingen hemmelighed at Arne Jacobsen og i særdeleshed hans række af ikoniske stole, fortsat er nerven i ovennævnte. Ægget (1958) er en af perlerne, der med den behagelige afskræmning fra det offentlige rum, gør sig rigtig godt på steder med mange kroppe. Jo, jo, den er så klassisk/ikonisk at det næsten gør ondt, men ikke desto mindre befinder den sig fortsat på toppen af poppen. Jeg bliver ofte glad når jeg ser nye fortolkninger af klassikere, men i dette tilfælde falder begge mine tommelfingere tungt ned af! Mike & Maiike, har med deres Windowseat lounge stol skabt et møbel til det offentlige rum, der bygge på de samme principper som Ægget, men formgivningen er kluntet og stolen minder om et frisørmøbel gone terrible wrong. Av! Den gule 2013 it farve, hjælper desværre ikke. Til gengæld kan jeg ret godt lide M&M´s  kuffertserie, mere om den en anden god gang.

Standard

Fuck igloteltet og sig goddag til kongen af telt…

m_-_snug_as_a_bug_09a568b1dfc338090c1f2675c1f74c98

Der er ikke booket nogle festivaller i min kalender i år, og det vil med al sandsynlighed også være tilfældet næste år. MEN skulle (når jeg igen skal?) jeg afsted, med telt, rammer med øl, gummistøvler, dåsetun og hvad der ellers høre til, ville jeg uden tvivl investerer i et af Fieldcandys sjove telte. Som med så mange andre pæne ting er de ikke billige, men de  er muntre og alle overnatninger i telt fortjener en ordentlig dosis opmuntring!

Standard

 

imagescontent_perrier-andy-warhol

“In the future everybody will be world famous for fifteen minutes”, Andy Warhol er fortsat verdenskendt og citatet kan fra 24 juni findes på en række limited edition Perrier flasker. Anledningen for relanceringen af Warhol printene er ikke mindre end en 150 års fødselsdag. Tillykke til den grønne pæne brusevand!

Standard