Simple Living

Allergutendinge2

Igen et smart påfund. Når jeg sætter det første spadestik i “æbleskoven”, gad jeg godt at kunne trække mig tilbage i sådan et gennemtænkt, fint, ydmygt omend storartet minihus. Det er studio Aller Guten Dinge der har tegnet og samlet huset, der indeholder; køkken, spiseplads, seng, arbejdsstation og udkigspost. Så er jeg all in på simple living (og tager skyklapper på hvad angår det manglende toilet, aaargh).

 

Allergutendinge1


Standard

Projekt børneværelse

4031-4032-lego-storage-head-s-l_girl-boy-510x510

Sammenlægning af børneværelse står som tidligere nævnt for skud. Sammen med de der flotte tæpper, vil jeg gerne have at den synlige opbevaring primært består af LEGO kasser -og ansigter. Min umiddelbare tanke er at det vil være nemmere, at få de små til at deltage i oprydningen, når nu der er tale om “leg”. Smart. Ud over at være ret fiks, ser det brand hyggeligt ud. Room Copenhagen, er producenten og kasserne fås i en bred vifte af pæne farver.

4004-LEGO-Storage-Brick-8_black-510x510


Standard

Tidslommer

foto 1

Ferie er velsignet, og når selv samme byder på hav og vand af bedste bølge, er der ikke et øje tørt. Vi har i de forgangne sidste 12 dages tid, rejst rundt i Kroatien og Montenegro. Helt nyt territorium for mig, og en øjenåbner for Balkan som ret OK rejsemål. Det dér hav. Det er noget af det smukkeste vand jeg nogensinde har set -og plasket rundt i. Begge lande er smukke, maden er simple, god, grillet og nærende. Begge lande har musikalsk, ikke rykket sig siden engang i midt 80`erne, hvorfor der ud fra samtlige cafeer og barer høres gode gamle klassikere, især fra Dirty Dancing!? Sådan er der flere ting, der henviser til forgangne tider, måske mere fredlige for begge. Jeg er alt i alt meget tilfreds med den tidslomme landene bød mig. Ferien gav mig et skud af absolut: lev i nuet. Det er en ret eftertragtet vare og noget af det vigtigste at tage med hjem fra ferie. Håber i hygger derude.

foto 2


Standard

Mario Testino versus Russian pool babe

Edita-Vilkeviciute-and-Anja-Rubik-by-Mario-Testino-for-Vogue-Paris-9

For oven er Anja Rubik foreviget af Mario Testiono for fransk Vogue i Paris. På nederste billede har en yndig russisk pige valgt at placere sig selv, lidt lækkert (strandligt) henslængt i en vandpyt på gaden. I øvrigt et billede der er brugt på vedkommenes datindprofil. Begge billeder taler ders eget tydelige sprog, så jeg sparre min ord. På den note vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig ferie.

20140411-163003


Standard

Grød i selvopfattelsen

images

Ens egen selvopfattelse stemmer ikke altid overens med virkeligheden. Jeg opfatter mig selv som en ok tjekket person, mor, kæreste, veninde, datter osv. Jeg har rimeligt godt styr på tingene. Mit tøj kan jeg godt lide enkelt og gerne sort, det er pænest, nemmest og jeg føler mig bedst tilpas i mørke farver. I dag sad denne her overskudsagtige og velklædte person, så i Torvehallerne og spise morgenmad og selvopfattelsen tager nu en helt ny drejning.

Med en lille time der skulle slås ihjel inden et møde, besluttede jeg mig for at spise lidt morgenmad (2. runde), hos Grød (det er stadig super smart at spise grød), jeg valgte en portion skyr med 3 korns granola, frisk frugt og ingefærsirup, og en lille cappuccino. Ikke så meget slinger i valsen, bare godt og smagfuldt. I al min indlevelse i stemningen, og i et forsøg på at sidde stille og roligt og nyde maden, fortaber jeg mig selv så meget til nuet, at jeg spiller en solid skefuld skyr med diverse toppings hele vejen ned af mig -og mit Fi&%# SORTE tøj. Det hele sker i hvad der forekommer slow motion, jeg ser derfor det hele rulle ned af mig og med mine hurtige reflekser ”fanger” jeg; skyr, granola, jordbær og æble, mellem mine knæ – og jeg får det hele klasket godt og grundigt sammen. Nå ja, det er hvad der sker, jeg har i bedste babystil formået at iklæde mig min mad. Jeg rejser mig, snubler over min egen taske og støder meget uelegant ind i en engelsk turist, der står stille og bestiller havregrød og te. Jeg undskylder og famler rundt på disken for at alliere mig med lidt hårdt tiltrængte servietter (jeg har ellers altid vådservietter i tasken til at udbedre selv samme skader på mine børn – men de er jo i institution). Jeg griber ud efter det første og bedste og kryber som et såret dyr tilbage på min plads for at slikke sårene, min stolthed og soignere mig en smule. Den engelske pige skæver til mig og kommunikere udelukkende med hendes øjne at hun syntes jeg er totalt lam. Jeg smiler lidt undskyldende/undvigende tilbage mens jeg gnubber mig på maven med min serviet. De servietter jeg har fået fat í er ikke særlig gode – til gengæld har jeg mange af dem- og snart ligger der et lille arsenal af små sammenrullede servietter rundt om mig. Nu opdager jeg at Grød manden kigger lidt åndsvagt på mig, og jeg tænker, jo jo jeg er et lille svin, men det kan ikke være første gang du ser et liiiiiiiille spild. Tilbage til min soignering, og anstrengelse med de dårlige servietter, løber det mig pludselig koldt ned af ryggen. Den åbenbart ret store håndfuld servietter jeg fik raget til mig er IKKE servietter, men store te filtre. Så tror fanden at de ikke virker. Min ydmygelse er nu fuldendt og jeg lister afsted, i mit nu ikke så sorte stillige tøj, med halen mellem benene. AV. Tag lige den din lede selvopfattelse. Stumperne og stykkerne er samlet og jeg er kommet mig, men der er stadig lidt skyr skjolder på min bukser.


Standard