Tunge list

tumblr_napryeV68M1qg3iveo1_500

 

Hvis jeg kunne dække mit ansigt med min egen tunge, havde det været mig make-up i dag. Min tunge var i ledtog med min mund og hænder i går. Sammen tvang de mig ud i et mad /vinorgie, sjældent set mage til. Og JO, jeg lider lidt i dag.


Standard

pas på hovedet, dit!

I sidste uge var jeg vidne til et færdselsuheld. Ikke alt for alvorligt, men der var blod, ambulance, forvirring, tårer og en del svimmelhed forbundet. Uheldet kunne have været betydeligt formindsket, hvis den indblandede cyklist, havde haft hjelm på! SÅ havde det været et uheld med betydeligt mindre blod, sikkert ingen ambulance og intet huld i baghovedet. Således virker det nu helt (ja, jeg undskylder på forhånd), “huld i hovedet” ikke at erhverve en cykelhjelm. Jeg er faldet  (det fortsætter) over den her S+ARCKBIKE CORE77 hjelm som er så vild, pæn og alt for meget at, den slår hovedet på sømmet :). Giro, Phillipe Starck og Moustache er de kvikke hoveder bag.

STARCKBIKE1


Standard

Musik&Diamanter

Jeg har hørt Poul Simon lige siden jeg var meget lille. Det var lidt pinligt at tilkendegive at han var toppen af poppen, men jeg blev glad og det gør jeg stadig. Det er netop blevet offentliggjort at Poul Simon kommer til Dk, d. 18.3.2015. Det her fejler aldrig:

 


Standard