Tårnhøjt

fotoLangt om længe lykkedes det mig at slæbe min krop op ad de små 300 trin der fører op i Rådhustårnet. Meget varmt, meget fint. Rådhuset er tegnet af Martin Nyrop, og stod efter en byggeperiode på 13 år, færdigt i 1805. Vores hjem ligner et lille dukkehus. Jeg holder meget af det tårn og dets uendelige klokkerier. God weekend.


Standard

Simple Living

Allergutendinge2

Igen et smart påfund. Når jeg sætter det første spadestik i “æbleskoven”, gad jeg godt at kunne trække mig tilbage i sådan et gennemtænkt, fint, ydmygt omend storartet minihus. Det er studio Aller Guten Dinge der har tegnet og samlet huset, der indeholder; køkken, spiseplads, seng, arbejdsstation og udkigspost. Så er jeg all in på simple living (og tager skyklapper på hvad angår det manglende toilet, aaargh).

 

Allergutendinge1


Standard

Projekt børneværelse

4031-4032-lego-storage-head-s-l_girl-boy-510x510

Sammenlægning af børneværelse står som tidligere nævnt for skud. Sammen med de der flotte tæpper, vil jeg gerne have at den synlige opbevaring primært består af LEGO kasser -og ansigter. Min umiddelbare tanke er at det vil være nemmere, at få de små til at deltage i oprydningen, når nu der er tale om “leg”. Smart. Ud over at være ret fiks, ser det brand hyggeligt ud. Room Copenhagen, er producenten og kasserne fås i en bred vifte af pæne farver.

4004-LEGO-Storage-Brick-8_black-510x510


Standard